Ledelsesudvikling - værdibaseret ledelse med gaarsted

Ønsker du bedre trivsel og højere engagement med større ansvarlighed og øget fokus på kvalitet hos medarbejderne, så tag GAARSTED med på råd, når din virksomhed skal i gang med ledelsesudvikling. Vi har specialiseret os i værdibaseret ledelse, hvor der er fokus på værdier frem for regler. Vi henvender os til private, erhverv og offentlige myndigheder, som ønsker at få det bedste ud af medarbejderne igennem ledelsesudvikling. Vi hjælper med at gøre dine medarbejdere mere effektive i forhold til opgaveløsninger.

​Styringsgrundlag bør skabes gennem værdibaseret ledelse

Hos GAARSTED handler ledelsesudvikling om udvikling af værdibaseret ledelse, hvilket betyder, at du får mulighed for at udvikle virksomhedens ledelse på alle niveauer i organisationen. Derved kan I arbejde målrettet med virksomhedens mission, vision, mål, værdier og strategier samt med praktisk implementering. Vores forløb med ledelsesudvikling, vil med andre ord skabe trivsel, fleksibilitet og produktivitet i medarbejderkredsen.

Ledelsesudvikling giver et bedre styringsgrundlag

Via ledelsesudvikling skaber vi sammen en værdibaseret ledelse for din virksomhed. Medarbejderne får plads til at udvikle sig gennem den fælles mission, vision og det værdigrundlag, hvor selvledelse, fleksibilitet, trivsel og ansvar følger naturligt med. Formålet med værdibaseret ledelse er med andre ord at øge fokus på værdier som styringsgrundlag frem for regler. En værdibaseret ledelse giver samtidig jer som ledelse mulighed for at udvise større tillid til medarbejderne, hvilket ikke er muligt med et regelbaseret styringsparadigme.

Samlet set medfører værdibaseret ledelse:

  • ​Fokus på kvalitet
  • ​Fokus på udvikling af kompetencer
  • ​Færre regler
  • ​Større trivsel
  • ​Øget engagement
  • ​Højere selvansvarlighed og selvstyrende teams
  • ​Lavere fejlrate
  • ​Stærkere konkurrenceevne
  • ​Bedre bundlinje

Skab bedre arbejdspladser med værdibaseret ledelse

​GAARSTED stræber i det hele taget efter at skabe bedre arbejdspladser, der understøtter kundernes mål. Alle vores kurser og procesforløb inden for ledelsesudvikling skabes derfor med udgangspunkt i virksomhedens behov. Det betyder, at I ikke får en standardløsning, men en proces med ledelsesudvikling, der er relateret lige præcis til jeres hverdag og daglige udfordringer.

Vi hjælper virksomheder med ledelsesudvikling i hele Danmark. Kontakt GAARSTED i Hasselager og Århus på telefon 87 44 14 14 for at høre mere om kurser indenfor ledelsesudvikling, og hvad vi kan gøre for jeres virksomhed.​

​ GAARSTED NYHEDER

      Vis alle nyheder...​

KURSUSPROGRAM 2015
Nu kan du tilmelde dig et eller flere kurser fra vores spændende kursusprogram for 2015. Som noget nyt udbyder vi nu kursus i stress håndtering, hvor deltagerne vil få konkrete redskaber til at opdage og forebygge stress. Se vores kursusprogram her!
Læs mere...
KURSER NYT!!! NYT!!! NYT!!!
Vi tilbyder nu åbne kurser indenfor vores mange kompetenceområder: Strategi og ledelse - Kulturforandring, værdibaseret ledelse og social kapital - Personlig udvikling.
Læs mere...
Pressemeddelelse på bogen Kulturforandring i organisationer
Læs pressemeddelelsen på bogen Kulturforandring i organisationer.
Læs mere...
Det siger vores kunder om os...
Vi har nu fået flere udtalelser fra vores kunder, som er kommet på hjemmesiden.
Læs mere...

Birkemosevej 1C - 8361 Hasselager - Telefon: +45 87 44 14 14 - CVR: 29919763 - E-mail: info@gaarsted-tu.dk