Strategiudvikling med fokus på jeres mission

Ønsker I fremadrettet at sikre jeres fremtidige eksistens i markedet bedst muligt, er en effektiv og målrettet strategiudvikling nødvendig. Hos GAARSTED har vi stor erfaring og ekspertise med strategiudvikling og tilbyder kurser der henvender sig til ledere på alle niveauer i den private og offentlige sektor.

Hvorfor er strategiudvikling vigtigt?

Overordnet kan man sige, at strategiudvikling drejer sig om, hvordan man håndterer virksomhedens kurs, udvikling og præstationer på kort og lang sigt i et konkurrencepræget marked. Uden en formuleret strategi med fælles mål og resultater, kan organisationen risikere at arbejde i forskellige retninger uden at sikre de bedste resultater.​

Strategiudvikling i praksis

Når vi arbejder med strategiudvikling hos GAARSTED, sætter vi fokus på virksomhedens mission, vision, mål og strategi, samt en række strategiværktøjer til implementering. Herudover sættes der fokus på organisationens normer, adfærd og holdninger, som skal understøtte de overordnede mål og strategier virksomheden overordnet har. Der skal skabes fælles normer, adfærd og holdninger i hele organisationen, som skal understøtte forretningen. Det skal være med til at sikre ”kunder i butikken”. Vi arbejder i praksis med at udvikle en fælles kulturvision, som alle følger, samt udvikle det tilhørende værdigrundlag. Det skal så videreudvikles og tilpasses ned i organisationen, så det giver mening for alle i organisationen, så der opstår en fælles kultur og ejerskab i hele organisationen.

​Vi får skabt de nødvendige kulturforandringer i hele organisationen, så de holdninger, normer og adfærd der er i organisationen, understøtter de mål, strategier virksomheden har. Dette skal være med til at sikre virksomhedens fremtidige eksistensberettigelse, samt at sikre en fælles holdning i virksomheden. Strategiudvikling er vigtigt for, at virksomheden har succes.​

Strategiudvikling på forskellige niveauer

Der arbejdes med strategiudvikling på langt og kort sigt og på to forskellige niveauer. Vi arbejder med direktions- og chefniveauet, der er langsigtet, hvor der sættes fokus på mission, vision, strategi- og forretningsmål. Det kortsigtede mål foregår på afdelingsniveau, hvor der opstilles mål inden for marked, organisation og ressourcer. GAARSTED tilbyder individuelle kurser, der er tilrettelagt og tilpasset den enkelte virksomhed og dennes specifikke behov. På den måde sikrer vi jer en strategiudvikling med mest muligt udbytte og størst succes.​

Geografisk dækker Gaarsted hele Danmark, så hvis du og din virksomhed har brug for hjælp til strategiudvikling, er vi klar til at rykke ud. Hvis du er interesseret i at høre mere om strategiudvikling, så kontakt os på telefon 87 44 14 14 eller ved at sende os en e-mail på info@gaarsted-tu.dk.

Kom på kursus i strategiudvikling og sikr virksomhedens position på markedet

Læs mere om kurset her!​

​ GAARSTED NYHEDER

      Vis alle nyheder...​

KURSUSPROGRAM 2015
Nu kan du tilmelde dig et eller flere kurser fra vores spændende kursusprogram for 2015. Som noget nyt udbyder vi nu kursus i stress håndtering, hvor deltagerne vil få konkrete redskaber til at opdage og forebygge stress. Se vores kursusprogram her!
Læs mere...
KURSER NYT!!! NYT!!! NYT!!!
Vi tilbyder nu åbne kurser indenfor vores mange kompetenceområder: Strategi og ledelse - Kulturforandring, værdibaseret ledelse og social kapital - Personlig udvikling.
Læs mere...
Pressemeddelelse på bogen Kulturforandring i organisationer
Læs pressemeddelelsen på bogen Kulturforandring i organisationer.
Læs mere...
Det siger vores kunder om os...
Vi har nu fået flere udtalelser fra vores kunder, som er kommet på hjemmesiden.
Læs mere...

Birkemosevej 1C - 8361 Hasselager - Telefon: +45 87 44 14 14 - CVR: 29919763 - E-mail: info@gaarsted-tu.dk